ACCES BARS

Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam??? Dan zou een Access Bars sessie misschien iets voor jou en je lichaam kunnen zijn.

De BARS (engels woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd.  Door de 32 punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng ik de energie in jouw lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en/of geestelijk nog met je meedraagt, uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Niemand weet van tevoren wat the Access Bars ™ sessies voor je gaan doen. De verhalen en ervaringen zijn heel uiteenlopend, al zijn ze vrijwel allemaal heel positief.

Al meer dan 20 jaar wordt deze behandeling toegepast, en op basis van alle verzamelde ervaringen blijft onderstaande lijst een goede maatstaf van aspecten waar the Bars heilzaam op werkt:

Wat kan een Bars sessie voor jou doen?

·           Verminderen van stress en je gedachten tot rust brengen.

·           Je krijgt meer ontspanning.

·           Je lichaam laat los op een zachte manier.

·           Beter slapen.

·           Oplossen van mentale, lichamelijke, emotionele en energetische blokkades.

·           Het geeft je meer rust en ruimte.

·           Het vermindert je angsten en onzekerheden.

·           Je veranderd zelf, dus gaat ook je omgeving veranderen.

·           Je zit veel lekkerder in je vel.

·           Je gaat meer de controle los durven laten.

·           Je krijgt meer zelfvertrouwen en straalt dat ook uit.

·           Je staat beter in je kracht.

·           Nog veel meer…
Access Bars ™ is een volledig veilig proces.

Een sessie vindt liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen. Tijdens een Access Bars-sessie ben je gewoon volledig aangekleed, wel moeten je schoenen uit, geen telefoon bij je en je horloge af. Het kan namelijk voorkomen dat je horloge ermee stopt als je het om houdt tijdens de sessie. Om de Acces Bars te ontvangen, ga je liggen op mijn massagetafel. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Access Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Acces Bars sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Ieder persoon is anders, daarom ervaart iedereen de Bars op een andere manier. Acces Bars is een ervaring die een verrijking kan zijn en steun aan mensen door hun kracht te geven. Soms zijn klachten al na één sessie verbeterd of verdwenen, soms zijn er meerdere sessies nodig. Hoe zou het zijn om weer meer plezier te hebben met en in jouw lichaam.  En het mooie is voor alles wat je opruimt aan ballast en blokkades krijg je er ruimte voor terug. Ruimte om heerlijk te kunnen zijn. En verandering aan te brengen in je leven. En ook al ervaar je voor je je gevoel niets, de energie doet toch zijn werk. En alles wat je hebt losgelaten tijdens een Access Bars-sessie komt niet meer terug

Neem gewoon eens een Access Bars-sessie en laat je leiden door je gevoel, je ziel en je kracht!

Als je eenmaal een Bars behandeling hebt gedaan, voel je vanzelf wanneer  je weer een behandeling wil ontvangen. Mensen die de meeste baat hebben bij een Bars zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze. Je hoeft niet te vertellen waarom je een behandeling wilt. Elke behandeling is en kan verschillend zijn.