Maatregelen rondom Corona.

Graag wil ik je WELKOM heten.

WIJ ZULLEN U ONTVANGEN MET EEN VRIENDELIJKE LACH,

MAAR U DE HAND NIET SCHUDDEN.

De afgelopen jaar stond voor iedereen in het teken van Corona. Ook in mijn praktijk heb ik verschillende neveneffecten van de coronamaatregelen ervaren, er kwamen veel cliënten waarbij hun klachten weer terug waren gekomen. Hun klachten waren bijna één op één terug te voeren naar stress en spanning die werd veroorzaakt door angst en onzekerheid voor het coronavirus en de effecten van de maatregelen. In een tijd waarin de reguliere zorg vooral gericht was op de bestrijding van corona, wisten steeds meer mensen de weg naar de complementair therapeut te vinden. Belangrijk, want wij kunnen juist in deze tijd van onzekerheid en angst veel voor u betekenen.

Ten behoeve daarvan is in samenwerking met RBCZ gewerkt aan een coronaprotocol dat er voor moet zorgen dat een volgende piek in COVID-19 besmettingen wordt voorkomen. Daarbij is zowel aan de veiligheid van de cliënt als van de therapeut gedacht.

Veiligheid staat voorop!

Om veiligheid zo veel mogelijk te kunnen waarborgen en het risico op besmetting tot een minimum te beperken, vraag ik ook van jou om je aan de richtlijnen te houden zodat de massagepraktijk een plek is waar iedereen die gezond is met een gerust hart heen kan gaan.