Onder handen van een Quantum Touch Therapeut

Quantum-Touch is een methode om het zelf helend vermogen te stimuleren. Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. Ziekte/aandoening kan worden gezien als een ‘niet in de juiste trilling zijn’ van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp mijn ademhaling en visualisatie technieken wordt de trilling van de energie in de handen van mij verhoogd. Scheefstand van bv. de heupen kan vele klachten veroorzaken tot in je nek/schouders. Ook mensen die door beenlengte verschil, steunzolen dragen, hebben steunzolen vaak niet meer nodig.
Wanneer ik mijn handen op de plek gelegd worden waar jij pijn hebt/voelt, zal het lichaam deze hogere trilling als het “ware” overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld om zichzelf te genezen> klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen. De werking kan heel sterk zijn. De plek onder mijn handen kan warm of koud worden, gaan tintelen en de pijn kan zich gaan verplaatsen. Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen. Voor alle duidelijkheid: ik als behandelaar laat de botten en wervels niet bewegen; dit gebeurt door de zelfgenezings kracht en lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. Mislukken kan het nooit. Het kan hooguit zo zijn dat een klacht zó hardnekkig is dat er meerdere behandelingen nodig zijn of dat het met Quantum Touch helaas niet te verhelpen is.

Het is belangrijk om veel te drinken na de behandeling, zodat vrijgekomen afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Het komt voor dat een behandeling tijdelijk ongemak met zich meebrengt en juist door verder te gaan met behandelen neemt de pijn af. Ook zult u merken dat een behandeling een aantal dagen doorwerkt. Na de massage krijg je van mij altijd een glas water aangeboden.

Quantum-Touch is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen. Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is vooraf niet precies aan te geven. Elke klacht is anders en geen mens is gelijk.

Ik kan niemand genezen. Met Quantum-Touch geef je alleen energie waardoor de ander zichzelf geneest. Ook hier geldt: ga naar een dokter als dat nodig is. 

De “therapeut’ zal door het gebruik van deze technieken niet uitgeput raken, meestal voelt de therapeut zich krachtig en energiek na het behandelen.